خانه / درباره الیگودرز / تاریخ الیگودرز / مشاهیر و بزرگان الیگودرز / سید عباس عظیمی متولد الیگودرز، از مدیران ارشد وزارت ارشاد

سید عباس عظیمی متولد الیگودرز، از مدیران ارشد وزارت ارشاد

سید عباس عظیمی متولد الیگودرز، از مدیران ارشد وزارت ارشاد، تحصیلکرده علوم اقتصادی و سیاسی، مدیر عامل پیشین و عضو هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت است.

سید عباس عظیمی متولد الیگودرز، از مدیران ارشد وزارت ارشاد

✅ در شهریور ۱۳۴۸ در یک خانواده متوسط و مذهبی و در شهر الیگودرز متولد شد.

✅ مادر از سادات موسوی (روستای خورهه) و پدر از سادات عظیمی (خوانساری) می باشد.

✅ سال ۱۳۶۶ دیپلم خود را در رشته ی ریاضی از دبیرستان امام خمینی (ره ) الیگودرز گرفت. در همان سال در دانشگاه شهید بهشتی تهران در رشته اقتصاد نظری در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل شد

✅ در سال ۱۳۷۲ ازدواج و حاصل زندگی مشترک وی دو فرزند پسر در سال های ۷۲ و ۷۹ می باشد.

✅ از سال ۱۳۶۸ با عضویت در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی (دانشگاه شهید بهشتی ) فعالیت های اجتماعی و فرهنگی دوران دانشجویی خود را اغاز کرد.

✅ مسئول کادر دانشجویی دانشکده در امور اموزشی ، مسئول فرهنگی و فوق برنامه انجمن و رئیس انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی و همچنین عضویت شورای عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از جمله فعالیت های دوران دانشجویی او بود.

✅ وی از سال ۱۳۷۱ کار خود را در کانون پرورش کودکان و نوجوانان استان تهران اغاز کرد .
رئیس دفتر مدیرکل ، مسئول پیگیری های ویژه ، رئیس روابط عمومی استان تهران از جمله مسئولیت های نامبرده در دوران خدمت ۲ ساله در کانون بود

✅ از نیمه دوم سال ۱۳۷۲ کار خود را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در معاونت پارلمانی ، حقوقی و استانها به عنوان کارشناس هماهنگی استانهای منطقه ی غرب کشور شامل استانهای : لرستان ، همدان ، کردستان ، کرمانشاه و ایلام اغاز کرد

✅ در شهریور ۱۳۷۵ به صورت داوطلبانه و برای خدمت در مناطق محروم کشور خود را به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویر احمد منتقل کرد.
مشاور اجرایی مدیرکل ، مدیر مجتمع بزرگ فرهنگی و هنری امام خمینی (ره ) یاسوج ، معاون فرهنگی و هنری استان و عضویت در مجامع و کمیته های فرهنگی ، هنری و اجتماعی از جمله مسئولیت های وی طی ۶ سال خدمت در این استان بود

✅ از سال ۸۰ برای خدمت به استان خود لرستان رفت و حدودا سه سال در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان مسئولیت های مختلفی از جمله معاون کتابخانه های استان را عهده دار بود .
✅ تجهیز صد درصد کتابخانه های لرستان به رایانه و نرم افزارهای کتابداری و تغییر رویکرد های منفی نسبت به حوزه ی کتابخانه ها و توجه جدی به جایگاه والای کتابداران و تعامل مستقیم با اعضای کتابخانه ها ، راه اندازی شیفت های شب و … از جمله اقدامات او در این حوزه بود .

✅ برگشت مجدد به تهران و شروع فعالیت در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان معاون هنری و سینمایی استان تهران و شروع مجدد فعالیت در ستاد وزارتخانه با مسئولیت های : مشاور اجرایی معاون وزیر (معاونت پارلمانی ، حقوقی و استانها ) ، نماینده مدیران وزارت ارشاد در ستاد تحول اداری ، مدیرکل تعاون و رفاه وزارتخانه ، مشاور اجرایی معاون وزیر( معاونت امور هنری ) ، رئیس شورای اعزام به خارج هنرمندان و عضویت در شوراها و هیات مدیره ی موسسات وابسته از جمله فعالیت های وی می باشد
.
✅ نامبرده از سال ۱۳۹۱ مسئولیت راه اندازی اولیه یکی از موسسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را پذیرفت و تا به امروز مدیر عامل و عضو هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی است.

✅ وی با سالها فعالیت در حوزه های ستادی و استانی و تجربیات مدیریتی و اجرایی ، همچنین با جلب اعتماد و حمایت هنرمندان ، موفق شد موسسه هنزمندان پیشکسوت ( مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی ) را تبدیل به یکی از ظرفیت های مهم و تاثیر گذار فرهنگی و هنری کشور کند .
✅ امروز این موسسه پس از ۶ سال فعالیت تنها نهادی در وزارت ارشاد است که میزان رضایت مندی هنرمندان طراز اول و پیشکسوت ( در سراسر کشور) به عنوان اعضای موسسه ، از ان قابل تامل و نسبت به گذشته چشمگیر می باشد.

✅ این موسسه تا این لحظه بیش از ۸۰۰ نفر هنرمند بالای ۶۰ سال فعال در رشته های سینما ، تاتر ، موسیقی ، تجسمی ، خوشنویسی ، شعر ، ادبیات داستانی ، هنرهای سنتی و معماری که ۹۵ درصد دارای درجه یک هنری (همطراز با دکتری تخصصی) هستند را به عنوان عضو تحت پوشش خود قرار داده است.

✅ وی به عنوان تهیه کننده ، طراح و ایده پردار موفق به تولید بیش از ۴۰ مستند پرتره از هنرمندان پیشکسوت شده است و همچنان ساخت مستندهای ادامه دارد.

✅ خبرنگار روزنامه کار و‌کارگر در سالهای قبل از ۸۰
و فعالیت تجربی در عکاسی ، طراحی و گرافیک و … از جمله علاقمندی های خارج از فعالیت های شغلی وی بوده و می باشد.

✅ وی در سی سالگی ( سال ۱۳۷۸) به عنوان جوانترین کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه الیگودرز تجربه ای کوتاه در حوزه ی سیاسی و اجتماعی نیز دارد.

شهرستان الیگودرز مانند سایر مناطق کشور مهد پرورش بزرگان و اندیشمندان صاحب نامی است وب سایت روزالیگودرز برای معرفی این بزرگان خلاصه ای از زندگینامه آنان را منتشر کرده است برای آشنایی با این بزرگان از بخش مشاهیر الیگودرز دیدن فرمایید.

روزالیگودرز نوشت: 

موسسه هنرمندان پیشکسوت مصوبه سال ۱۳۸۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی و از ظرفیت های جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است که با هدف تکریم مادی و معنوی پیشکسوتان هنر فعالیت خود را آغاز نموده است و از سال ۱۳۹۱ مسئولیت راه اندازی آن به سید عباس عظیمی سپرده شد.

امسال این موسسه  وارد سال نهم فعالیت خود شده است. وی مدت هفت سال سکان اداره این موسسه را در دست داشته و هنرمندان پیشکسوت به پاس ارج نهادن به زحمات ایشان در ارائه خدمت به این شیران عرصه هنر، در برنامه های مختلفی از تلاش های این مدیر خدمتگزار قدردانی نمودند.

یکی از ویژگیهای مهم سید عباس عظیمی در اداره این موسسه، گسترش زمینه فعالیت آن به هنرهای مختلف از جمله سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، شعر ، ادبیات داستانی ،  هنرهای سنتی و معماری می باشد.

این موسسه بیش از هزار هنرمند پیشکسوت سراسر کشور را در زمان مدیریت ایشان شناسایی و به عنوان عضو پذیرش کرده اند.

موسسه هنرمندان پیشکسوت از همه هنرمندان ۶۰ سال به بالای کشور در سراسر ایران و در هر رشته هنری که فعالیت می نمایند و درجه یک هنری خود را از شورای نظارت و ارزشیابی هنرمندان و نویسندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده اند ثبت نام به عمل آورده و بنایی بزرگ را ایجاد کرده است.

پایان ناخواسته ماموریت در موسسه هنرمندان پیشکسوت

به گزارش ایلنا براساس پیشنهاد هیأت مدیره مؤسسه هنرمندان پیشکسوت و با حکم سیدمجتبی حسینی، رئیس هیأت امنای مؤسسه، سیدمحمد طباطبایی حسینی به عنوان مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت منصوب شد.

هیأت امنای مؤسسه هنرمندان پیشکسوت با توجه به اساسنامه و پایان مهلت فعالیت هیات مدیره قبلی هیات مدیره جدید را معرفی و به ماموریت ایشان نیز به عنوان مدیرعامل موسسه پایان دادند.

این جابجایی با اعتراض بسیاری از هنرمندان پیشکسوت از سراسر کشور مواجه گردید و بسیاری اط هنرمندان با ارسال پیام های خصوصی و مستقیم یا عمومی و در رسانه ها نارضایتی خود را از این تغییر اعلام کردند.

از جمله هنرمندانی که با انتشار مطلب در رسانه ها مخالفت خویش را با این تغییر ابراز داشتند می توان به آقایان داریوش ارجمند پیشکسوت و از بزرگان سینمای ، احمد ناطقی و مرتضی کیان راد اشاره کرد.

برای مطالعه نامه سید عباس عظیمی و استاد داریوش ارجمند این مطلب را مطالع فرمایید. اعتراض هنرمندان پیشکسوت به تغییر سید عباس عظیمی مدیرعامل پیشین موسسه هنرمندان پیشکسوت

در اردیبهشت سال ۹۹ نشستی با حضور تعدادی از هنرمندان پیشکسوت برای قدردانی از زحمات سید عباس عظیمی در طی هفت سال مدیریت در موسسه هنرمندان پیشگسوت تشکیل گردید.

در این نشست هنرمندان پیشکسوتی همچون هوشنگ توکلی، ابراهیم حقیقی، حسن ریاحی، پری ملکی، قطب‌الدین صادقی، داوود رواسانی، احمد آزاد، اسماعیل آذر، مریم معترف، محمد حمزه‌زاده، محسن علی‌اکبری و نیز مهدی افضلی رئیس هیئت مدیره، سید عباس عظیمی مدیرعامل پیشین و سید محمد طباطبائی مدیرعامل فعلی موسسه حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه هوشنگ توکلی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در سخنانی به سابقه تاریخی موسسه و چگونگی شکل‌گیری و تاسیس آن پرداخت.

وی در ادامه گفت: اکنون موسسه هنرمندان پیشکسوت با کمک همه دوستان به‌ویژه آقای‌ عظیمی به جایی رسیده‌ که می توان در این موسسه برای برای رفاه و مهم‌تر از آن فعالیت هنرمندان برنامه‌ریزی کرد.

این هنرمند پیشکسوت اظهار داشت: یکی از کارهای بسیار مهمی که توسط عباس‌ عظیمی انجام شد، شناسایی هنرمندان خارج از مرکز بود و از این بابت ممنون او هستیم. در صورتی که هنرمندان مایل بودند ماموریت آقای عظیمی تمدید شود و عباس‌ عظیمی کنار ما باشد تا از خدمات و تجربیاتش استفاده‌کنیم اما متاسفانه میسرنشد.

در خبرها آمده است که جناب آقای سید عباس عظیمی به ریاست مجموعه فرهنگی برج آزادی منصوب شده است. (خرداد ۱۳۹۹)

درباره ی manager roozaligudarz

همچنین ببینید

زنده یاد حضرت آیت الله رضوی بربرودی الیگودرزی

 رونمایی از پوستر مراسم گرامیداشت حضرت آیت الله رضوی بربرودی الیگودرزی

 رونمایی از پوستر مراسم گرامیداشت حضرت آیت الله رضوی بربرودی الیگودرزی با حضور رئیس سازمان …