خانه / درباره الیگودرز / تاریخ الیگودرز / مشاهیر و بزرگان الیگودرز / زندگینامه دکتر علیرضا خسروی دانشیار دانشگاه امیر کبیر

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی دانشیار دانشگاه امیر کبیر

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی شامل سوابق کاری وتحصیلی ایشان می باشد که به درخواست وب سایت روزالیگودرز تهیه و در اختیار قرار گرفته است.

 

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد تمام دانشگاه

من در اول خرداد سال ۱۳۲۸در خانواده ای مالک، از تبار سرلک بختیاری در روستای سَوَر( که همیشه به آن افتخار می کنم) از توابع الیگودرز متولد شدم.

پدر ومادری فرهیخته وبا فرهنگ داشتم، بطوریکه هفت پسر باتحصیلات عالی برای جامعه تربیت وپرورش دادند. کلاس اول دبستان را در الیگودرز بطور مستمع آزاد گذراندم.

از کلاس دوم به تهران آمدیم، و دوران دبستان و دبیرستان را در تهران بپایان رساندم و سپس دوران دانشگاهی راهم درتهران در رشته شیمی محض تمام کردم.

بعد از پایان دوره سربازی برای ادامه تحصیل به انگلستان رفتم و دوره فوق لیسانس را در رشته مهندسی رنگ در دانشگاه لیدز بپایان رساندم. سپس دوره دکترا را در دانشگاه کاردیف شروع کردم ولی بعلت شروع انقلاب در ایران آنرا نا تمام گذاشتم و در سال ۱۳۵۸ به ایران باز گشتم تا برای کشورم با عشق وعلاقه خدمت کنم.

بعد از فراز و نشیب های فراوان وتعطیلی دانشگاهها در سال ۱۳۶۲ به استخدام‌ دانشگاه امیر کبیر در آمدم. در دوران تعطیلی دانشگاهها دو کار مهم انجام دادیم یکی نوشتن سیلابس های رشته مهندسی رنگ با کمک دیگر همکاران در دانشگاه که منجر به تاسیس این رشته در دانشگاه صنعتی امیر کبیر در سال ۱۳۶۲ شد.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد تمام دانشکده رنگ دانشگاه امیر کبیر

پس از این اقدام در سل ۱۳۶۲  در رشته مهندسی رنگ دانشجو در دوره کارشناسی پذیرفته شد. کار دیگر انجام یک پروژه تهیه مواد صنعتی از سقز برای جهاد سازندگی ایلام بود که با موفقیت انجام شد.

پیشنهادی برای ادامه کار در آنجا به من شد که نپذیرفتم چونکه کار مورد علاقه من تدریس در دانشگاه بود. در بین سال های ۵۸ تا ۶۲ که با صنعت هم کار می کردم ومشاوره می دادم، باز هم پیشنهاد کاری در کارخانه بمن داده شد که باز هم به علت علاقه به تدریس در دانشگاه نپذیرفتم.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر ورودی دانشکده

در سال ۱۳۶۴در زمان جنگ ایران وعراق وزارت دفاع پروژه ساخت پارچه های ضد گازهای شیمیایی را پیشنهاد کردند که این پروژه هم با موفقیت انجام شد ومورد استفاده سپاه قرار گرفت.

این پروژه در سال ۱۳۶۷موفق به دریافت جایزه دوم تحقیق در اولین جشنواره خوارزمی شد؛ بعد از انجام موفقیت آمیز این پروژه پیشنهاد کاری دیگری در انرژی اتمی بمن شد که باز هم به علت علاقه به تدریس در دانشگاه نپذیرفتم.

ازسال ۱۳۶۲ که مشغول تدریس و پژوهش در دانشگاه شدم با کمک همکاران دیگر در دانشگاه سیلابس های رشته کارشناسی ارشد را نوشتیم و از سال ۱۳۶۷ در این رشته، دانشگاه دانشجو پذیرفت.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر اتاق کار

در سال های بعد هم سیلابس های رشته دکترای مهندسی رنگ را با همیاری همکاران دیگر نوشتیم وتوانستیم مصوبه آنرا از آموزش عالی بگیریم.

از سال ۱۳۷۶ دوره دکترای رشته مهندسی رنگ هم در دانشگاه صنعتی امیر کبیر دایر شد و دراین رشته هم دانشجو پذیرفته شد.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد تمام دانشگاه امیر کبیر
مراسم جشن تولد دکتر خسروی توسط دانشجویان دانشگاه امیر کبیر

خود من هم ازسال ۱۳۷۷در ترم دوم بعد از فراز و نشیب های فراوان وتنش های بسیار، در رشته دکترای مهندسی رنگ ثبت نام کردم، گذراندن دوره دکترای مهندسی رنگ در آنزمان بعلت نبود مقررات درست و دقیق برای همه دانشجویان طولانی شد، بهمین دلیل من درسال۱۳۸۴ دوره دکترا را بپایان رساندم.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر کتب منتشر شده

انتشارات دانشگاهی دکتر علیرضا خسروی :

۱_ مقالات علمی منتشر شده در مجلات معتبر علمی دنیا ۶۸ عدد.

۲_کنفرانس های علمی منتشر شده داخلی و خارجی ۷۵ عدد.

۳_ پروژه های صنعتی و پژوهشی ۵ عدد.

۴_ تعداد کتاب های منتشر شده ۱۶ عدد.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر کتب

۵_اختراعات انجام شده ۱۱ عدد.

۶_ تعداد پروژه دکتری و فوق لیسانس ۳۷ عدد.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر
و در سال ۱۳۹۵ بعد از ۳۷ سال خدمت صادقانه بازنشسته ام کردند. البته هنوز هم‌ بعلت داشتن پروژه دکترا با دانشگاه همکاری دارم. در دوران بازنشستگی هم فعالیت علمی خودم را حفظ کرده ام و دو کتاب منتشر کرده ایم و یک کتاب هم تصحیح کرده ایم.

زندگینامه دکتر علیرضا خسروی استاد دانشگاه امیر کبیر کتاب های منتشر شده

 رزومه علمی شامل سوابق تحصیلی، انتشارات دانشگاهی، سوابق تدریس و پژوهش، عضویت در انجمن های علمی، جوایز دریافت شده، و مشاغل مدیریتی و اداری در فایل زیر برای عزیزان قابل دسترس می باشد.

برای پیوستن به صفحه اینستاگرام روزالیگودرز بر روی لینک زیر کلیک کنید.

صفحه اینستاگرام روز الیگودرز

آماده سازی برای انتشار در وب سایت روزالیگودرز : رژان بسحاق

درباره ی manager roozaligudarz

همچنین ببینید

بمناسبت ۲۵ اردیبهشت روز پاسداشت زبان فارسی ونکوداشت فردوسی حکیم فرزانه توس

بمناسبت ۲۵ اردیبهشت روز پاسداشت زبان فارسی ونکوداشت فردوسی حکیم فرزانه توس

۲۵ اردیبهشت روز حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی گرامی باد ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت «حکیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.