خانه / شهرداری و شورای شهر الیگودرز / شهرداری الیگودرز و انتخابات پیش روی شورای شهر الیگودرز

شهرداری الیگودرز و انتخابات پیش روی شورای شهر الیگودرز

وقتی نام شهرداری الیگودرز به میان می آید برای برخی از افراد ساختمانی آجری با معماری خاص در چهارراه شهرداری تداعی می گردد.

شهرداری الیگودرز قدرت اله نظری

شهرداری الیگودرز بیش از ۸۰ سال و شورای اسلامی شهر الیگودرز به عنوان قانونگذار مدیریت شهری، برنامه ریز و ناظر بر اجرای عملیات شهرداری نزدیک به ۲۰ سال سابقه دارند.

الیگودرز از سال ۱۳۱۸ از بخشداری به شهر تبدیل و آقای قره گوزلو اولین شهردار شهر به مدت قریب یکسال سکان شهرداری را در دست می گیرند.

علیرغم گذشت این همه سال از تولد نهاد شهرداری، شهر الیگودرز چهره ای تمام عیار از یک شهر را به خود ندیده است. اغلب شهرداران با علم مدیریت شهری کمتر آشنایی داشته اند. برخی از آنها بومی و اغلب هم غیر بومی بوده اند.

متوسط عمر دوام افراد در کرسی مدیریت شهری الیگودرز کمتر از ده ماه بوده است، که کمترین آن به آقای محمد حسن محرابی به مدت سه ماه سرپرستی شهرداری و بیشترین آن به آقای میرزارحیم گودرزی با حدود ۶ سال شهردار قطعی، تعلق داشته است.

 

کمترین عمر شهرداران در شهرداری الیگودرز

کمترین عمر ماندن در سمت شهرداری مربوط به آقایان لوائی(۱۳۲۶)، بشارتی(۱۳۲۶)، پیراسته(۱۳۲۷)، ملاحسینی(۱۳۲۷)، محمدرضا لیجانی(۱۳۵۰)، سلیمانی(۱۳۳۵)، حاج وجیه اله سلطانی(۱۳۶۴) و منوچهر بسحاق(۱۳۹۰) بوده است.

بیشترین عمر شهرداران در شهرداری الیگودرز

بیشترین دوره حضور در سمت شهرداری به آقایان میرزا رحیم گودرزی (۶ سال)، مهدی علویان (۳ سال)، ابوالقاسم نظری(۳ سال)، خیرالله بهرامسری(۵ سال)،علی اسدی(۴ سال) و محمدنبی عسگری(۴ سال) اختصاص داشته است.

آقایان میرزارحیم گودرزی، سلیمانی، علی محمد ملک محمودی و علیمیرزا بسحاق هر کدام دو بار بر کرسی بالاترین پست مدیریت شهری الیگودرز تکیه زده اند.

عدم حضور بانوان در پست شهرداری الیگودرز

عدم حضور بانوان در اداره امور شهری الیگودرز یکی از مشکلاتی است که ناشی از فرهنگ سنتی حاکم بر شهر بوده است. این فرهنگ با حضور تعداد اندکی از بانوانن در قامت کاندیدای شورای شهر کمی به عقب رانده شده است اما هنوز خودنمایی می کند و تاکنون هیچ زنی به عنوان کاندیدای جدی شهرداری مطرح نشده است..

در طی بیست سال اخیر شورای شهر الیگودرز علاوه بر مسئولیت های مختلف، وظیفه انتخاب شهردار را نیز عهده دار بوده اند و خوشبختانه در این عرصه، بسیار پرتلاش ظاهر شده و حدود ۱۶ شهردار را به شهر الیگودرز تقدیم کرده اند. بهترین بیلان کاری شوراهای شهر تاکنون انتخاب، اعطاء مسئولیت و برکناری شهرداران بوده است.

 کمترین دوره حضور شهردار در طی  بیست سالی که الیگودرز از نهمت شورای شهر برخوردار بوده حدود سه ماه بوده است.

نقش شورای شهر الیگودرز در مدیریت شهرداری الیگودرز

اعضای شورای شهر الیگودرز نقش کلیدی در انتخاب شهردار الیگودرز و سپردن سکان مدیریت شهری به وی دارند. یقیناً هر چه این افراد در حوزه های مدیریت فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، بهداشتی و رفاهی عالم تر و با تجربه تر باشند می توانند با دید بازتری نسبت به انتخاب شهردار اقدام نمایند.

برنامه ریزی برای مدیریت شهری باید حرف اول شوراهای شهر الیگودرز می بود. پس از برنامه ریزی نظارت بر عملکرد شهردار و مجموعه مدیریت شهری از وظایف دیگر شورای شهر است.

برنامه ریزی و نظارت بر عملکرد مجموعه شهری به دانش، تخصص و تجربه در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، عمرانی و اقتصادی نیاز دارد. آنان که برای تصاحب کرسی های شورای شهر تلاش می کنند باید حداقل در یکی از این حوزه ها از سه ویژگی پیش گفته برخوردار باشند.

 

برای پیوستن به صفحه اینستاگرام روزالیگودرز بر روی لینک زیر کلیک کنید.

صفحه اینستاگرام روز الیگودرز

آماده سازی برای انتشار در وب سایت روزالیگودرز : رژان بسحاق

دانشجوی کارشناسی حقوق

درباره ی manager roozaligudarz

همچنین ببینید

کاندیداهای لر شورای شهر تهران

اسامی کاندیداهای شورای شهر الیگودرز ۱۴۰۰ در دوره ششم

کاندیداهای شورای شهر الیگودرز آماده می شوند تا رقابت خود را آغاز کنند و بر …

2 توضیحات

  1. سلام
    یادش به خیر ساختمان قدیم شهرداری الیگودرز، در کنار سیلوی الیگودرز دو نماد شهر الیگودرز بودند. حیف که شهرداری را با بی تدبیری و تفکر کلنگی تخریب و به جایش پاساژ ساختند.

    اگر آن ساختمان حفظ می شد؛ می توانست به عنوان موزه استفاده شود. تا تاریخ الیگودرز را در خود جای دهد. درود بر استادقدرت الله نظری عکاس الیگودرزی و تیم وب سایت روزالیگودرز که زحمت مستندسازی مطالب مربوط به الیگودرز را انجام می دهند.

  2. روزعلی دهقان

    باز هم انتخابات شورا شروع شد و همه به دنبال مردم هستند. شورای شهر الیگودرز بهتره یک گزارش به مردم بده . شهر که هیچ تغییری نمی کنه. اینها پس چه کاره اند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.