خانه / درباره الیگودرز / اخبار الیگودرز / غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای الیگودرز به مناسبت سالروز ورود آزادگان

غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای الیگودرز به مناسبت سالروز ورود آزادگان

به مناسبت سالروز ورود آزادگان گلزار شهدای الیگودرز با حضور برخی از مسئولین و آزادگان دوران دفاع غبارروبی و عطر افشانی شد.

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم آباد، صبح امروز با حضور «مهین عابدینی» رئیس بنیاد شهید الیگودرز، طهماسبی معاون فرماندار و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان الیگودرز، گلزار شهدای این شهرستان غبارروبی و عطر افشانی شد.

شرکت کنندگان در این مراسم با قرائت فاتحه و نثار شاخه‌های گل یکبار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی  و شهدا تجدید پیمان کردند.

بیست و ششمین روز از مرداد ماه یادآور بازگشت سرافرازانه آزادگان به میهن در سال 1369 و فرصتی برای مرور رشادت‌های این غیور مردان است.

سال 1369 سالی پر تلاطمی برای مردم ایران بود، در گرماگرم تابستان، روز 26 مرداد سال 1369 بالاخره جمهوری اسلامی ایران با سربلندی توانست رزمندگانی را که مجاهدانه از دین و شرف و خاک کشور دفاع کرده بودند و در دست دشمن اسیر شده بودند ، به وطن بازگرداند

روز ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹، میهن اسلامی شاهد حضور اولین گروه آزادگان سرافرازی بود که پس از سال ها اسارت در زندان ها و اسارتگاه های رژیم بعث عراق، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود گذاشتند. ستاد رسیدگی به امور آزادگان که در ۲۲ مرداد ۶۹ تشکیل شده بود، تبادل حدود 50 هزار آزاده را با همین تعداد اسیر عراقی و با هماهنگی دستگاههای دیگر برعهده گرفت. با این تفاوت که اسرا آنها نظامی بودند و اسرای ما بیشتر بسیجی و غیرنظامی.

آزادگان، صبورتر از سنگ صبور و راضی ترین کسان به قضای الهی بودند. اینان سینه هایی فراخ تر از اقیانوس داشتند که از همه جا و همه کس بریده و به خدا پیوسته بودند. آزاده نامیده شدند چون از قید نفس و نفسانیات رهایی یافته بودند.

امروز روز شادی ملت است، روزی که نه تنها خانواده های آزادگان خوشحال شدند بلکه تمام آزادگان جهان شاد بودند

آزادگان، با ایمان راسخ خود در برابر همه فشارهای جسمی و روحی دشمنان ایستادند و روابط اجتماعی جامعه کوچک اردوگاهی خود را بر پایه اخلاق حسنه بنا نهادند و از شکنجه های مزدوران بعث هراسی به خود راه ندادند.

آزادگان، صبورتر از سنگ صبور و راضی ترین کسان به قضای الهی بودند. اینان سینه هایی فراخ تر از اقیانوس داشتند که از همه جا و همه کس بریده و به خدا پیوسته بودند، آزاده نامیده شدند چون از قید نفس و نفسیات رهایی یافته بودند.

 

درباره ی manager roozaligudarz

همچنین ببینید

بزرگداشت ابوالقاسم دهقانی تهران

بزرگداشت استاد ابوالقاسم دهقانی شاهنامه خوان نامدار و افتخار فرهنگ و هنر لرستان

با حضور اساتید برجسته ادب و هنر، بزرگداشت ابوالقاسم دهقانی ، چامه سرا، شاهنامه پژوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.